понеділок, 26 лютого 2007 15:45

Борис Шевчук був мисливцем

Минулого вівторка було дев"ять днів як не стало Бориса Шевчука, 58 років. Чоловік помер від інфаркту вдома, на вул. Ірпінській, 62а.

Борис Петрович народився в селі Осикове Макарівського району на Київщині. 1968-го під час служби в армії він потрапив до Чехословаччини, де війська країн соцтабору придушували народне повстання. Довгий час полк, у якому перебував Шевчук, базувався в Празі.

З армії звільнився старшим сержантом. Повернувшись у село, працював комбайнером. 1 вересня 1973 року одружився із сусідською дівчиною Ганною. Через три роки народився син Олексій. 1986-го Борис Шевчук перевіз сім"ю до Києва. Тут чоловік влаштувався на роботу в управління механізації. Працював на екскаваторі.

Кілька років тому стан здоров"я Бориса Петровича різко погіршився. Він влаштувався охоронцем у гаражний кооператив, але довго там не пропрацював. Потім пішов вантажником у видавництво "Киевские ведомости". Вдова Ганна Юхимівна, 53 роки, каже, що чоловік любив цю газету, тому й робота подобалася.

— Він мріяв збудувати двоповерховий дім. Якби прожив ще кілька років, то здійснив би цю мрію, — говорить жінка. — Борис любив землю, був господарем. У молодості часто їздив на полювання.

Борис Петрович дуже любив 9-річну онуку Оленку.

Поховали Бориса Шевчука в селі Лишня Макарівського району, біля могил батьків.

Зараз ви читаєте новину «Борис Шевчук був мисливцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі