пʼятниця, 25 липня 2008 07:08

Блок Кличка хоче втричі збільшити допомогу на хліб

Блок Кличка пропонує збільшити з 15 до 50 грн розмір щомісячної матеріальної допомоги, яку мерія має виплачувати після подорожчання хліба.

Про це заявив Дмитро Андрієвський, один із лідерів Блоку Кличка:

— Ми підготували проект рішення, в якому пропонуємо збільшити допомогу з 15 гривень до 50. Окрім того, хочемо розширити контингент людей, яким надаватиметься така допомога. Упевнений, що знайдемо в депутатському залі підтримку і рішення буде ухвалене.

З його слів, механізм соціального захисту, який розробила влада, викликає у нього багато запитань. Незрозуміло, чому студенти, які мають стипендію у розмірі 200–300 грн, не отримують допомоги на хліб.

17 липня міськрада дозволила підвищити ціни на соціальні сорти хліба. За таке рішення проголосував 71 депутат зі 105, які були присутні в залі. Малозабезпеченим мерія пообіцяла виплачувати дотації на хліб — щомісяця по 15 грн кожному. За словами Алли Шлапак, депутата від Блоку Черновецького, перші компенсації малозабезпеченим повинні виплачувати з 1 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Блок Кличка хоче втричі збільшити допомогу на хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі