понеділок, 07 березня 2022 13:26

Арестович розповів про шанси захоплення Києва окупантами

Арестович розповів про шанси захоплення Києва окупантами
У окупантів мало шансів захопити столицю. Фото: "Ищи своих"

Окупанти мають дуже мало шансів захопити Київ.

Про це сказав радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі "Прямого".

"У Києві дуже надійна оборона. По-друге, які у них шанси просунутися в Київ, якщо вони Бучу та Гостомель беруть 12 діб? І не дуже в них виходить досі", - каже Арестович.

Окупанти кинули величезні сили на Харків то навіть не вийшли на окружну дорогу.

Він вказав, що щодня, ближче до вечора, з'являються повідомленні про фінальний штурм Києва чи всієї України. Це все інформаційно-психологічні операції ворога. Спрямовані на підрив нашої здатності до спротиву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія перекидає в Україну війська з Кавказу. Це стане для неї катастрофою – Арестович

"Протягом доби завжди є дві-три години, коли здається, що все пропало. Така психологічна особливість людини. На цей час приходяться основні вкиди. Потрібно не вестися на це", - сказав Арестович.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Арестович розповів про шанси захоплення Києва окупантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі