середа, 09 січня 2019 19:22

Які дороги в Києві капітально відремонтують

Які дороги в Києві капітально відремонтують
У 2019-ому в Києві візьмуться за ремонт доріг. ФОТО: gmd.center

У 2019 році у столиці взялися капітально відремонтувати дороги.

Зокрема, ремонт розпочнеться на вулицях Борщагівській, Милославській, Терещенківській, Федорова, Богдана Хмельницького, проспектах Степана Бандери та Космонавта Комарова, Столичному шосе. Відремонтують також Пейзажну алею, повідомив генеральний директор комунальної корпорації "Київавтодор" Олександр Густєлєв на сайті мерії.

Реконструкції чекають на 2 шляхопроводи на вулиці Богатирській - на перетині з проспектом Степана Бандери та з Оболонським проспектом. Також починається ремонт розв'язки на перетині бульвару Вернадського та вулиці Єфремова із проспектом Палладіна та на примиканні вулиці Старонаводницької і вулиці Лаврської до бульвару Дружби Народів.

На деяких вулицях цього року завершать ремонт, який почався ще минулоріч. Ідеться про дороги на вулицях Алматинській, Заболотного, Сім'ї Кульженків, Туполєва, проспектах Палладіна та Правди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли відкриють Подільський міст

У Києві анонсували будівництво нового автошляху між вулицею Довбуша та Броварським проспектом. Окрім нових доріг, у 2019-ому стартує ремонт "втомленого" Шулявського шляхопроводу - навесні починають зносити старі конструкції. Цього року також починається будівництво метро на житловий масив Виноградар. Крім того, до 2020-го хочуть звести пішохідний міст, який з'єднає Володимирську гірку та Арку дружби народів. На оновлення чекає станція метро Святошин та фунікулер: замість старих вагонів встановлять новий прозорий фунікулер австрійської фірми Doppelmayr Garaventa.

Зараз ви читаєте новину «Які дороги в Києві капітально відремонтують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі