четвер, 06 квітня 2017 17:24

Як буде виглядати Подільсько-Воскресенський міст

Сьогодні мер Києва Віталій Кличко разом з Федеральним міністром транспорту Німеччини Олександром Добриндтом і державним секретарем міністерства Райнером Бомбою оглянули Подільсько-Воскресенський міст у Києві.

Автор: Facebook Віталія Кличка
  Щоб завершити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту треба близько 350 млн євро
Щоб завершити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту треба близько 350 млн євро

Про це мер Києва повідомив на своїй сторінці Facebook.

Також мер виклав фото, як має виглядати мостовий перехід.

"Німецький уряд виділив 200 тис. євро, для експертної оцінки стану об'єкту. Результати оцінювання готові. Наскільки я знаю, висновки позитивні і ми розраховуємо, що ми зможемо добудувати міст, який зводять вже майже 40 років", - написав Віталій Кличко.

Віталій Володимирович зазначив, що деякі мости у Києві перевантажені на 130%. Відкриття Подільсько-Воскресенського мосту дасть можливість поліпшити транспортне сполучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко каже, що добудує Подільський міст за три роки

"Сьогодні ми передамо результати експертної оцінки. Попередньо можу сказати, що висновки позитивні. Це все дозволить продовжити будівництво. Зараз обидві сторони мають докласти зусилля, щоб знайти фінансування для добудови мосту. Можу сказати, що Німеччина має дуже велику зацікавленість, щоб Київ розвивався та був успішним містом", - наголосив німецький міністр Олександр Добриндт.

Вартість завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мосту складає близько 350 млн євро, додав Добриндт.

Нагадаємо, що у липні минулого року мер Києва і представникі Німеччини домовилися про зібрання спільної робочої групи для початку розбудови Подільсько-Воскресенського мосту.

Зараз ви читаєте новину «Як буде виглядати Подільсько-Воскресенський міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі