четвер, 19 жовтня 2017 19:15

1990-ті повертаються: злодії з битами викрали мікроавтобус у водія
3

 Під Києвом бандити викрали мікроавтобус у водія
Фото: ГУ НП в Київській області
 Під Києвом бандити викрали мікроавтобус у водія
 Під Києвом бандити викрали мікроавтобус у водія

У Київській області молоді чоловіки з битою напали на водія і заволоділи його автомобілем.

Про це повідомляє Нацполіція.

Близько 21:00 по спецлінії "102" поліції Київщини надійшло повідомлення від жителя Києво-Святошинського району про незаконне заволодіння його вантажопасажирським автомобілем Mercedes Sprinter. Це сталося на території промислової зони Гостомеля, де нападники побили чоловіка битою і погрожували ножем.

На пошуки машини і зловмисників були відразу орієнтовані всі наряди поліції, введено оперативний план "Перехоплення". Автомобіль, який викрадачі сховали, поліцейські знайшли на одній із вулиць Гостомеля.

Затримали зловмисників в місті Ірпінь. Ними виявилися жителі Гостомеля 20-ти і 27-річного віку. У машині, на якій вони пересувалися, поліція виявила і вилучила речові докази нападу - ніж і бейсбольну біту.

Відкрито кримінальне провадження за незаконне заволодіння транспортним засобом. Їм загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років. Зараз поліцейські встановлюють мотиви скоєного злочину. Автомобіль Mercedes поміщений на штрафмайданчик. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео затримання викрадачів елітних авто у Києві

У Дніпропетровській області злодії спровокували аварію, щоб пограбувати людей в автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «1990-ті повертаються: злодії з битами викрали мікроавтобус у водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі