неділя, 28 червня 2020 02:28

Стильна спальня підлітка: як не помилитися з дизайном
28

Спальня підлітка 2020: стильні ідеї оформлення
Фото: remontbp.com
Спальня підлітка 2020: стильні ідеї оформлення
Спальня підлітка 2020: стильні ідеї оформлення
Спальня підлітка 2020: стильні ідеї оформлення
Спальня підлітка 2020: стильні ідеї оформлення

Оформлення кімнати для підлітків вимагає особливого підходу. Це зона приватної території, де рішення батьків втрачають силу. Часто підлітки самі не знають як краще, адже в цей період у неї голова кипить ідеями.

Сучасний стиль - реальне рішення для красивої кімнати для підлітків, незалежно від статі. Важливо наповнити простір захопленнями дитини,її особистими уподобаннями. Поп-зірки, футбол або інші джерела натхнення можуть мати хорошу основу.

При оформленні кімнати стіни повинні бути декоровані. Не вибирайте занадто багато кольору. Може трапитися, що через кілька місяців дитина побажає змінити свою кімнату. Стіни добре декорувати плакатами, картинами та іншими речами, які можна при бажанні зняти.

Якщо дитина фанат персонажа, то можете декорувати в даній тематиці всю кімнату. Наприклад, кімната джунглів, піратська спальня.

Найбільш важлива відправна точка - сучасна ліжко. Тепер, коли ваші діти вступають у доросле життя, дитяче ліжечко йде в минуле. Стильний письмовий стіл варто обладнати якісним офісним кріслом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадна спальня: як елегантно оформити кімнату

Розміщення дерев'яних полиць на стінах - це хороший спосіб підтримувати порядок і оптимізувати простір.

В ідеалі в спальні повинне бути присутнім багато природного освітлення, а також хороший світло від стельової лампи, тумбочки біля ліжка і на столі. Можна також застосовувати нічники.

Часто причина відчуття не висипання через розстановку меблів у спальні. Фактично третину життя людина витрачає на сон, а отже, приблизно стільки ж проводить у спальні. Ми можемо про це довго навіть не здогадуватись, але дизайн і мікроклімат у спальні суттєво впливають на якість сну.

Як облаштувати спальню, щоб із легкістю засинати, а прокидатись сповненим сил – далі у матеріалі.

Зараз ви читаєте новину «Стильна спальня підлітка: як не помилитися з дизайном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі