пʼятниця, 08 травня 2020 02:28

Стіл у вітальню: показали стильні варіанти підбору меблів
15

Фото: remontbp.com

У вітальні можуть стояти обідні столи або журнальні. Обидва варіанти важко вибрати.

Найкраще стіл розмістити біля вікна або посеред кімнати. Найчастіше в кожній вітальні можна побачити великий, просторий диван і телевізор, встановлений навпроти нього. У такому інтер'єрі доречним буде компактний журнальний столик. Він особливо зручний в експлуатації, досить легкий, що дозволяє при необхідності перемістити його без особливих зусиль.

Важливо, що такий стіл не захаращує кімнату, а лише робить її затишною. Найчастіше на нього кладуть кілька журналів, невелику вазочку з квітами або свічки, статуетки. При бажанні його можна використовувати для вечірнього чаювання, що часто є традицією в великих сім'ях.

Вітальня великого розміру найчастіше має кілька функціональних зон. Наприклад, простір для прийому гостей обмежується диваном, а також кріслами. У той же час, для обіду в одній з частин кімнати встановлюють стіл.

Нерідко у вітальні можна побачити письмовий стіл, який ідеально виглядає в загальному інтер'єрі. Його використовують не тільки для роботи, але і для читання різних книг, журналів. Що стосується матеріалу, то робочий стіл найчастіше роблять з дерева. За рахунок цього він виглядає презентабельно і відрізняється високою якістю.

Столи-трансформери для невеликої вітальні є найкращим вибором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали модні відтінки інтер'єру цієї весни

Безумовно, один з найважливіших параметрів при виборі столу - його розміри. Він повинен ідеально виглядати в інтер'єрі вітальні, тому завжди враховуйте її параметри.

Вагому роль відіграє матеріал, який використовується для створення столу. Кожен з них має свої особливості. Наприклад, ламінований ДСП відрізняється високою зносостійкістю, проте з часом він вбирає вологу. Тому не варто дивуватися, якщо з часом виявите невелике здуття матеріалу.

Часто важливість передпокою недооцінюють через невеликі розміри. Його оформленню ж варто приділяти увагу, адже саме тут зустрічають гостей. Тому дизайн обов'язково повинен відповідати всьому інтер'єру житла.

Оформлення стін в передпокої - чи не найголовніше в візуальному сприйнятті даного приміщення. Багато наносять фарбу або ж клеять шпалери. Вважається, що це найпопулярніше і просте рішення.

Зараз ви читаєте новину «Стіл у вітальню: показали стильні варіанти підбору меблів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі