понеділок, 27 квітня 2020 02:28

Шпалери в спальню: показали зручні варіанти для розслаблення
17

Фото: noviydom.com.ua

Дизайнери радять покривати стіни не тільки фарбами, а й шпалерами. Для зручності вибирати із полімерним покриттям. Вони стійкі до усіх видів пошкоджень і легкі в очищенні.

Крім величезної кількості відтінків, виробники пропонують також сміливі принти і фактури - імітація бетону, ефект зістареної стіни.

Вінілові шпалери виготовляються з штучного матеріалу - полівінілхлориду. Основу їх становить папір або текстиль. Ці шпалери для спальні з матовим, глянсовим, рельєфним або абсолютно гладким покриттям.

Найбільш дорогим варіантом є текстильні шпалери. Вони складаються з двох основних шарів. На внутрішній стороні використовується вже описаний вище флізелін або ж папір високої щільності. Що ж стосується верхнього шару, то він, як випливає з назви, складається з ниток або полотна. В якості основи для текстилю використовують: шовк, льон, бавовну або велюр.

Фотошпалери в спальні є дуже популярними. Реалістичні зображення, спритно вписані в інтер'єр, зроблять кімнату оригінальною і будуть сприяти розслабленню і релаксації. Вибирайте фото природи або абстрактні візерунки, щоб перетворити спальню з простір для повноцінного відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтер'єр вражає: показали цікаві оформлення стелі 2020 року

У сучасному дизайну цінуються витонченість і невимушеність. Тому такими й потрібні люстри. Цього року у тренді стиль кантрі, якому підходять люстри в стилі еко або мінімалізм.

Чіткі і лаконічні лінії спрямованого світло дозволяють створювати яскраві акценти в різних сторонах і частинах кімнати.

Зараз ви читаєте новину «Шпалери в спальню: показали зручні варіанти для розслаблення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі