пʼятниця, 09 липня 2021 11:05

Сім правил ідеального гардеробу, які роблять кімнату зручною
7

Як вмістити гардероб у тісну кімнату
Фото: idei-dekoru.com
Як вмістити гардероб у тісну кімнату
Як вмістити гардероб у тісну кімнату
Як вмістити гардероб у тісну кімнату
Як вмістити гардероб у тісну кімнату

Гардеробна кімната - творчість помножена на кількість одягу. Вона має бути світлою та зручною. Це не завжди розкіш та витрати. Якщо все заздалегідь спланувати, то можна зекономити.

При її проєктуванні часто виникає багато питань. На що варто звернути увагу пишуть в Інстаграм zorianadziubliukinteriors

Важливі етапи проектування:

1. Проаналізуйте, чи є необхідна площа. Найменші гардеробні можуть мати площу 2-3 м2.

2. Продумайте функціонал гардеробної. Щоб не перетворити її у склад усього, що потрапило під руку. Є гардероб особистих речей спільний для пари або роздільний, є дитячий гардероб.

3. Якщо вхідні гардеробні розташовуються при вході, то гардероб особистих речей може розміщатися у спальні, у прохідній зоні до спальні чи санвузлів. У наймодніших інтер'єрах гардеробну кімнату не ховають, а навпаки, підкреслюють її наявність. Для цього розміщають гардероб за скляними дверцятами.

4. Який буде принцип побудови гардеробу - стелажі, шафи чи металеві стійки з полицями і шухлядами. Цей варіант суттєво економить простір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення для сміливих: як підібрати меблі для червоної спальні

5. Фурнітура справа недешева, але найкраще допоможе у організації гардеробного простору.

6. Вентиляція має бути, бо без неї речі можуть поглинати запахи та вологу.

7. Крім загального освітлення можна додатково підсвітити штанги, полиці , навіть задню панель. Це надасть гардеробу дуже сучасного вигляду. Та і користуватися гардеробом буде набагато зручніше

Вишивка прикрашає навіть найнудніший інтер'єр кімнати. Такий декор наповнює простір особливим затишком та теплом. Він сьогодні має безліч різних стилів та варіантів виконання.

Вишитими можуть бути ковдри, подушки, штори, рушники, доріжки на стіл, серветки і килими. Цікаво виглядають елементи із візерунком, який нагадує вишивку хрестом.

Зараз ви читаєте новину «Сім правил ідеального гардеробу, які роблять кімнату зручною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі