пʼятниця, 25 січня 2019 17:47

Простір та шик: 7 варіантів оформлення балкону в скандинавському стилі
7

Фото: archidea.com.ua

Оформлення балкону має вписуватися в загальний інтерєр всього житла. Так як в останні роки модним є саме скандинавський стиль, то треба обставити в ньому й балкон.

Там має бути дотримана лаконічність, зручність, практичність та вишуканість. Декор повинен стати економний декор та простим з великою кількістю світла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який інтер'єр буде модним у 2019 році

При виборі оформлення в цьому стилі потрібно вибирати світлі кольори стін, які посилюють світло в квартирі. Було б також ідеально, якби вся дерев'яна меблі була білою. До цих меблів ткании та аксесуари мають бути з натуральних матеріалів.

Колір скандинавського стилю має переважати нейтральний. Тобто білі та бежеві тони, світлі відтінки сірого. У цій нейтральній сіро-біло-бежевій гамі відбуваються стіни, вибирається меблі і покриття для підлоги.


Унітази потрібні не тільки для зручності, а й щоб дивувати. Ставлять такі пристосування, щоб дивувати вдома гостей або відвідувачів у готелі чи ресторані. Вибір чималий. Акули, жіночі губи, екзотичні квіти, відра та трубки для паління. Хоча найбільше дивує туалет у формі труни.

Усі вони представлені у цій підбірці

Зараз ви читаєте новину «Простір та шик: 7 варіантів оформлення балкону в скандинавському стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі