вівторок, 01 травня 2018 05:28

Прості ідеї для зміни інтер'єру квартири до літа

Прості ідеї для зміни інтер'єру квартири до літа
Тренди для змін інтер'єру квартири до літа. Фото dw.com

З допомогою нехитрих маніпуляцій простір у житлі стане оновленим і буде підготовленим до літа.

Залучайте деталі

Для того, щоб освіжити і створити затишний інтер'єр у своїй квартирі, його можна наповнити деталями. У цьому можуть прийти на допомогу книги, картини, фотографії або статуеток із відпустки.

Освіжити інтер'єр в кімнаті можна за допомогою плетених кошиках або дерев'яних ящиків. Це не тільки красиво, але й практично: завжди знайдеться місце, куди можна покласти речі.

Використовуйте рослини

Багато хто дуже люблять рослини. Вони надають нашому будинку затишок, а своїм квітучим виглядом радують око. Але якщо хочете оживити інтер'єр – уникайте дрібних форм і великої кількості самих рослин.

Рослина підкреслить інтер'єр тільки тоді, коли його видно. Наприклад, можете поставити одну велику пальму в кімнату у високому горщику, а поруч - рослину трохи меншого формату.

Модернізуйте меблі

Всі давно звикли розставляти меблі по стінках. Але зараз дизайнери радять цього не робити: не варто боятися стягувати композицію до центру. Це не тільки зручно, але й завдяки такій маніпуляції можна візуально розширити простір. Наприклад, поставити диван або крісло ближче до центру, а навпаки розташувати ТВ-зону. На сам диван можна покласти красиві подушки і ковдру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Практичні ідеї дизайну для маленької кухні.

Дизайнери повідомили ідеї для спальні, які зроблять сон комфортним і внесуть деталі нового у звичний інтер'єр квартири чи будинку. Правильне поєднання відтінків в оформленні кухні - запорука затишку, комфорту та здорового апетиту. Грамотний колірний дизайн може успішно підкоригувати невдалу геометрію кімнати. Оперуючи світлими і темними, холодними і теплими тонами, можна створювати абсолютно непередбачувані, вражаючі ілюзії.

Зараз ви читаєте новину «Прості ідеї для зміни інтер'єру квартири до літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі