середа, 13 січня 2021 09:40

Показали вражаючі меблі, які на піку популярності 2021 року
11

Інтер’єр 2021: меблі з епоксидної смоли вражають виглядом
Фото: stroy-podskazka.ru
Інтер’єр 2021: меблі з епоксидної смоли вражають виглядом
Інтер’єр 2021: меблі з епоксидної смоли вражають виглядом
Інтер’єр 2021: меблі з епоксидної смоли вражають виглядом
Інтер’єр 2021: меблі з епоксидної смоли вражають виглядом

Однією з останніх розробок спеціалістів у сфері дизайну є використання епоксидної смоли. Меблі з нею виглядають не тільки красиво, але і унікально.

До складу полімеру входить смола і затверджувач. Ці речовини створюють міцний декоративний матеріал, який стійкий до механічних пошкоджень. Тому на цих меблях не буває тріщин і відколів. А це вони мають глянсову поверхню, яка стійка до підвищеного рівня вологи.

Не слід забувати і про недоліки виробів з даного матеріалу:

складність самостійного виготовлення і дотримання технології;

неможливість використання абразивних складів;

виділення токсичних речовин під дією високих температур;

З огляду на високий рівень попиту на товари з епоксидним полімером, дизайнери розробили широкий асортимент базових варіантів, для виготовлення яких використовується як матовий, так і прозорий клеїть різних колірних комбінацій. Безбарвні розчини є універсальними завдяки своїм можливостям вигідно підкреслювати структуру базового матеріалу, а також не забирати на себе увагу від основної конструкції.

Не меншим попитом користуються матові і кольорові розчини, які мають низький рівень прозорості та роблять конструкцію презентабельною.

Водні вкраплення - ефектний варіант, які виходить при поєднанні крапель води зі смоляним розчином. Посилити декоративний ефект можна за допомогою додавання в фіксуючий склад барвників різного відтінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 оригінальні поради для ремонту в 2021 році

Завдяки унікальним властивостям епоксидної смоли і можливості комбінувати її з різними матеріалами дизайнери створюють унікальні вироби, які дивують своєю красою.

Дерев'яний стіл незвичайної форми з прозорою серединою на металевих ніжках стане прикрасою будь-якого інтер'єру, а його повітряна структура дозволить не захаращувати інтер'єр приміщення.

Великий дерев'яний стіл з такою смолою стане окрасою не тільки обідньої зони, а й робочої. Його надійність значно перевищить навіть металеві вироби.

Стильні меблі перетворюють будь-який інтер'єр. Навіть невелика деталь дозволить оновити дизайн, внести нові фарби. Кавовий столик стане вишуканим доповненням простору в будь-якому стилі. На ньому можна покласти усі необхідні речі, які мають бути під рукою.

Його можна зробити своїми руками. При цьому він не буде виглядати дешевим.

Зараз ви читаєте новину «Показали вражаючі меблі, які на піку популярності 2021 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі