середа, 01 вересня 2021 14:40

Показали речі, на яких даремно економлять під час ремонту
5

Фото: ecoohotnadzor31.ru

- На кухні важні не стільки меблі, як начиння. На ньому люди економлять, бо купляють у кінці ремонту. Потім мають незручні інструменти, які швидко ламаються. І доводиться купувати заново.

Про це розповів Gazeta.ua Кирило Стельмах, консультант столичного магазину побутової техніки.

"Кращим матеріалом для виготовлення столових приборів є хромонікелева сталь. Рівномірно блищить чим не помий. А ще в них гострі зубці виделок. Якраз по них визначаю якість прибору. Ще з внутрішньої сторони зубці виделка повинні бути ідеально відполіровані, щоб зручно їсти і мити", - пояснив фахівець.

Кухонні прибори повинні бути без різкого запаху металу. Якщо вони потрібні для щоденного використання, а не на свято, то можна купувати окремо, а не в наборах. Тому краще вибирати виделки та ложки без узорів. Так не виглядатимуть розпарованими і не збиратимуть залишки миючого засобу.

Поверхня немає бути мутна чи подряпана. Якщо все ж хочеться візерунку. То краще уникати із золотом. Такі вже не в моді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраво і практично: назвали основні вимоги до кухонних шпалер

-Одним з найважливіших кухонних інструментів є черпак. Їх має бути кілька. Залізні для супу та жирного рагу, пластиковий - каш та соусів. Перші легше відмиваються, а другі мають бути меншого розміру. Адже їх страви готуються у меншій тарі, яка може перекидатися від довгого черпака.

Неоціненими є товкачки для пюре. Вони бувають сталеві, пластикові, дерев'яні та з тефлоновим покриттям. Виглядають, як зигзаг, диск з отворами або прямокутник з решіток. Усі вони роблять однорідне пюре, але різняться за силами витраченими на це. Зручніше брати моделі із силіконовими чи гумовими ручками для захисту від зісковзування рук.

Ідеальна атмосфера під час сніданку задає тону на весь день. У цьому значну роль відіграє дизайн куточку для першого перекусу. Місце для сидіння біля вікна — найкращй варіант

Варто повісити лампу над столом, щоб виділити цю зону. М'яка оббивка сидінь та спинок створить максимально комфортні умови для ранкової кави.

Зараз ви читаєте новину «Показали речі, на яких даремно економлять під час ремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі