середа, 07 жовтня 2020 02:28

Осіння розкіш: показали будинок, з якого не хочеться виходити
8

Фото: homedit.com

У канадській провінції Онтаріо збудували незвичайний котедж, який доповнює ще один менший. Вражає не тільки його архітектура, а й вибране місце на затоку.

Про це пише Нomedit.

Великі вікна пропускають відкритий простір і наповнюють внутрішні вітальні великою кількістю природного світла

Два котеджі схожі за дизайном і доповнюють один одного . У головному котеджі є красива кам'яна тераса зі скляними перилами, яка може служити природним продовженням вітальні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дім на Хелловін: показали стильні прикраси житла

Між двома котеджами є загальна зона на відкритому повітрі та широкі сходи, що ведуть вниз по схилу

Простота зовнішнього дизайну доповнюється не менш простим інтер'єром, який використовує всі великі вікна, прекрасні краєвиди.

Для будь-якої жінки гардеробна кімната - мрія. В такій з легкістю можна вмістити всі сукні, туфлі та верхній одяг. Попри це існує міф, що вона є справжньою розкішшю, адже для облаштування потребує чимало простору.

Натомість дизайнери стверджують, облаштувати таку можна й у звичайній хрущівці, загальна площа якої не перевищує 35 м². Наприклад, обладнати під гардеробну цілком реально звичайну комору.

Зараз ви читаєте новину «Осіння розкіш: показали будинок, з якого не хочеться виходити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі