четвер, 05 жовтня 2017 15:20

Чоловік збудував офіс із пивних пляшок
7

Фото: novate.ru

У китайському місті Чунцин архітектор Лі Ронджун збудував офіс з пивних пляшок. Їх потрібно було 8,5 тисяч. Пляшковий офіс побудований на даху житлового будинку.

Площа будівлі становить 28 квадратних метрів, а висота 40 шарів пляшок. На будівництво пішло чотири місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер створює речі, зовнішній вигляд яких не вкладається в голові

Разом з пляшками Лі використовував камінь та цемент.

"Я хотів побудувати художній і зручний офіс, – зазначає архітектор. – Ця будівля також є моєю візитівкою для моїх майбутніх бізнес-планів. Це дасть змогу інвесторам побачити мої проекти в реальному втіленні й оцінити мій талант".

При вмиканні ввечері лампи, офіс світиться зсередини.

У німецькому місті Кассел із заборонених книг зробили храм, копію грецького Парфенону. Його автором стала 74-річна аргентинська художниця Марта Мінуїн. На створення унікальної архітектури вона використала 100 000 примірників.

Храм був побудований в рамках міжнародної виставки сучасного мистецтва Documenta 14. За словами художниці, він символізує стійкість до політичних репресій. Жінка зібрала понад 170 найменувань, які були або заборонені в різних країнах світу. Тоді побудувала повнорозмірну копію відомо храму з книг, пластикових листів та сталі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік збудував офіс із пивних пляшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі