пʼятниця, 02 квітня 2021 20:10

Канадський стиль вражає виглядом та розмахом
12

Інтер’єр 2021: канадський стиль для будинку
Фото: prointerior.info
Інтер’єр 2021: канадський стиль для будинку
Інтер’єр 2021: канадський стиль для будинку
Інтер’єр 2021: канадський стиль для будинку
Інтер’єр 2021: канадський стиль для будинку

У канадському стилі важливі тиша, вишуканість та простір. Тому його дотримуються у приватних будинках, де багато площі. Вони мають не тільки оригінальний затишний дизайн, але і особливу технологію будівництва.

В основі дизайні закладаються еко принципи, тому в інтер'єрах переважає дерево. Це проявляється не тільки в оздоблювальних матеріалах, але і в палітрі відтінків. Для неї характерні землисті, піщані відтінки, колорит деревної кори. Для обробки стін можна застосувати непомітні фарби або натуральні стінові панелі, або натуральні шпалери - джутові, бамбукові, марантові та очеретяні.

Через дбайливого ставлення канадців до природи цінні породи деревини замінюються на клеєні матеріали.

Важливе значення мають вікна зі зниженими тепловтратами, завдяки панорамному заскленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський лофт вражає: як пристосувати стиль до реальної квартири

Підлогові покриття досить різноманітні від паркету або дошки до очерету і пробки. Нерідко обробка може бути зроблена з каменю, гальки або теракотової плитки.

Контемпорарі — новий стиль, якому властиві відсутність розкоші, простота, комфорт. Він допомогає ефективно організувати простір навіть в найменшому, незручному приміщенні.

Виник напрям за допомогою адаптації стилів хай-тек і мінімалізму для життя. Тобто до мінімалізму додається зручне спальне місце, масивний диван і дизайнерські меблі. Контемпорарі має безліч шанувальників через свою практичність і елегантність.

Зараз ви читаєте новину «Канадський стиль вражає виглядом та розмахом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі