середа, 05 вересня 2018 12:36

Як правильно прибирати спальню: 3 способи дезинфекції

Для чистоти кімнати та зручності сну, замало просто прибрати у спальні. Її потрібно правильно продезінфікувати.

Про це пише Моє здоров'я.

У спальні людина проводить багато часу тому там можуть розвиватися мікроорганізми, які спричиняють проблеми зі здоров'ям. Наприклад, викликати алергію, закладення носа і тривогу, що ускладнює правильний сон.

Автор: vseodetyah.com
  Матрас очищую содою та олією евкаліпта
Матрас очищую содою та олією евкаліпта

Потрібно звернути увагу на всі речі, які там є. Не можна обмежитися лише пранням постільної білизни. Потрібно звернути увагу на всі куточки кімнати

1. Дезінфікувати матрац

Це одна з найбільш забруднених речей у спальні. Він вбирає вночі велику кількість поту, а також накопичує багато пилу.

Щоб добре його дезінфікувати, потрібно приготувати спеціальний засіб. Змішати 125 г соди, 10 крапель ефірної олії евкаліпту та залишити на 5 хвилин. Посипати сумішшю весь матрац і залишити на 1 годину. Потім пропилососити.

2. Дезінфікувати підлогу природними засобами

Увесь бруд неминуче опиняється на підлозі. Його потрібно позбутися натуральними засобами, особливо якщо вдомі є тварини чи діти.

У 3 л теплої води змішати 10 мл яблучного оцту та 5 мл лимонного соку. Добре перемішат, замочити швабру в суміші і протерти підлогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зручно обставити тісну ванну

3. Очищення повітря за допомогою рослин

Кімнатні рослини не тільки створюють почуття гармонії та добробуту, а й працюють як очищувачі повітря. Найкраще з цим справляється жасмин, лаванда, гарденія, кактус та валеріана.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно прибирати спальню: 3 способи дезинфекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі