понеділок, 25 грудня 2017 20:06

Інтер'єр 2018: 15 варіантів оригінального декорування плиткою ванної кімнати
15

Плитка світлих тонів створює легкий образ ванної кімнати
Фото: remontbp.com
Плитка світлих тонів створює легкий образ ванної кімнати
Плитка світлих тонів створює легкий образ ванної кімнати
 Темні відтінки плитки актуальні вже кілька сезонів за свою практичність
 Темні відтінки плитки актуальні вже кілька сезонів за свою практичність

Плитка на стінах у ванній кімнати є чи не найнадійнішим матеріалом для облицювання. Які б нові оздоблювальні матеріали не пропонували виробники, а керамічна плитка залишається на піку популярності. Кожного сезон змінюються тренди на її забарвлення, фактури і загального виконання виробів з кераміки.

Керамічна плитка випускається різних розмірів і форм, однотонна або з малюнком, з матовим або глянсовим покриттям.

1. Для малогабаритних ванних кімнат облицювальна плитка світлих тонів завжди буде актуальна. Вона створює легкий образ приміщення і візуально збільшує його розміри. Щоб уся кімната не здавалася монотонною, можна створити колірний акцент за допомогою обробки підлоги, текстильного оформлення (шторки, рушники) або аксесуарів для ванної.

2. Сірий колір актуальний вже кілька сезонів за свою практичність і універсальність з точки зору комбінаторики з іншими відтінками.

На сірому тлі білосніжна сантехніка виглядає ефектно, а блиск хромованих деталей сантехнічних пристроїв і аксесуарів додає приміщенню деякий лиск і легкий наліт сучасної розкоші.

3. Всі відтінки бежевого кольору - безумовні фаворити для оформлення поверхонь ванної кімнати. Білизна сантехнічних пристроїв, блиск аксесуарів, дзеркальні і глянцеві поверхні - все це створює певний наліт прохолоди в образі ванної кімнати. Надати теплоти інтер'єру приміщення допоможуть природні відтінки бежевого палітри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали наймодніший колір інтер'єру 2018 року

4. Щоб візуально збільшувати простір можна використовувати не тільки світлі відтінки в обробці, дзеркальні і глянцеві поверхні.

Плитка може мати сріблястий, золотистий або мідний блиск, якщо при її виготовленні до складу були додані металеві частинки. За допомогою металізованої плитки можна виділяти певні зони або елементи інтер'єру, створювати декоративні панно, окантовку, фартухи та інші варіанти декорування поверхонь ванної кімнати.

5. Плитка, що імітує дерев'яні поверхні неймовірно популярна. З огляду на, що в сфері дизайну інтер'єрів актуально все, що пов'язано з використанням природних матеріалів, такий сплеск популярності можна легко пояснити. Імітація дерев'яних поверхонь актуальна не тільки для створення підлогового покриття, але і часткової обробки стін, стільниць, фасадів сантехнічних пристроїв.

Не менш популярною залишається на стінах мозаїка. Без неї не обійтися при облицюванні складних поверхонь - округлих форм, ніш, виступів, арок. За допомогою неї можна скласти декоративне панно, викласти плінтус або фартух.

Зараз ви читаєте новину «Інтер'єр 2018: 15 варіантів оригінального декорування плиткою ванної кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі