вівторок, 02 жовтня 2018 19:30

Фейкове житло: розкішний пентхаус здають лише для зйомок в Інстаграм
5

Пентхаус на Манхеттені створили спеціально для інста-блогерів.
Фото: nytimes.com
Пентхаус на Манхеттені створили спеціально для інста-блогерів.
Пентхаус на Манхеттені створили спеціально для інста-блогерів.
Пентхаус на Манхеттені створили спеціально для інста-блогерів.
Пентхаус на Манхеттені створили спеціально для інста-блогерів.

У Нью-Йорку інстаграм-блогерам для зйомок пропонують орендувати люксовий пентхаус площею 223 квадратних метра. Ці апартаменти не є жилими. Розроблено їх виключно для інстаграмерів, які шукають нові локації.

Місяць зйомок в інста-пентхаусі коштує 15 000 доларів. Інстаграмери вже орендували приміщення на весь жовтень, пише відоме американське видання The New York Times.

Створило пентхаус для інста-блогерів впливове маркетингове агентство Village Marketing. Доступним для оренди він став із серпня 2018 року. Розташований в нью-йоркському районі Сохо, на Манхеттені.

Ці апартаменти є рекламними. Їх інтер'єр розробила меблева компанія Wayfair. Кімнати пентхаусу вона обставила своєю продукцією. Надалі Village Marketing планує залучати до співпраці й інші бренди.

"Такі місця є безцінними. Завдяки їм у блогерів є можливість робити красиві знімки в домашній обстановці", — каже засновниця Village Marketing 35-річна Віккі Сегар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок героїні кіносаги "Сутінки" виставили на продаж

В апартаментах наявне прекрасне природне освітлення й високі світлі стелі, що дозволяє робити кадри відмінної якості. З-поміж інших переваг — власний вихід на дах.

"Знімки, зроблені на звичайній фотостудії, виглядають занадто неправдоподібними. А знімати вдома набридлий інтер'єр чи ходити тими ж вулицями, що й завжди, не хочеться", — каже одна із нью-йоркських блогерів Маріанна Хьюіт.

Щоб урізноманітнити блог, інстаграмерам доводиться знімати готельні номери. Деякі влаштовують фотосесії прямо в меблевих магазинах. Нью-йоркським інста-блогерам тепер можна цього не робити — компанія Village Marketing їм забезпечила відмінну локацію.

Раніше показали унікальний будинок, який повертає в минуле. Головною його родзинкою є інтер'єр у стилі 30-х років минулого століття. Ліжко, камін, ванна, раковина, пральна машинка, пилосос, електроплита, весь кухонний інвентар, буфет і навіть декоративні маски, — усе в цьому будинку з довоєнних часів. Навіть шпалери раритетні. Єдиним менш старим предметом є радіола 1950 року випуску.

Зараз ви читаєте новину «Фейкове житло: розкішний пентхаус здають лише для зйомок в Інстаграм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі