пʼятниця, 23 квітня 2021 11:43

Дизайнерський ремонт квартири вражає шиком та поєднанням кольорів
15

Квартира у ЖК Бульвар фонтанів від дизайнерів
Фото: facebook.com
Квартира у ЖК Бульвар фонтанів від дизайнерів
Квартира у ЖК Бульвар фонтанів від дизайнерів
Квартира у ЖК Бульвар фонтанів від дизайнерів
Квартира у ЖК Бульвар фонтанів від дизайнерів

Стиль неокласики зараз модний. Це доводить квартира 88 м2 у столичному ЖК Бульвар фонтанів. Під час її ремонту використали кольори кемел, бургунді та сірий.

Про це пишуть дизайнери на сторінці OV2 у Фейсбук.

У квартирі немає коридорі, а відразу гості потрапляють у кухню-вітальню. Складні та водночас глибокі кольори бордо та кемел - досить естетична пара. На світлому тлі бордовий колір став чудовим акцентом у вигляді обідніх та барних стільців, а також подушок.

Фрезеровані кухонні фасади ідеально доповнюють молдінги на стінах. Над обіднім столом та кухонним островом розмістили легкі "невагомі" світильники. Центральне місце в лаунж зоні зайняв розкішний диван кольору кемел.

Ліжко, яке приковує до себе погляд та якнайкраще доповнює стилістику не тільки спальні, а й всієї квартири. Поряд розмістили відкритий стелаж з книжками, а навпроти будуарну зону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнери назвали 5 обов'язкових пунктів, з яких варто почати ремонт

В цьому проєкті є два санвузла - господарський та гостьовий. В першому скомбінували 3 види плитки, де акцентом стали підлога, зона ванни та озбодбення меблів. А в другому - застосували плитку шеврон, яка з душової плавно перетікає на підлогу.

Інтер'єр передпокою створює враження про всю квартиру. Зараз модном є оздоблення за допомогою цегельної кладки або матеріалів, її імітують. Таке рішення дозволяє створити дивовижну атмосферу і задає настрій всьому приміщенню.

Це також додаткове утеплення стін і шумоізоляція. За ним просто доглядати, протерши вологою серветкою від забруднень.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнерський ремонт квартири вражає шиком та поєднанням кольорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі