понеділок, 28 грудня 2020 14:10

Дизайн квартири-студії: підібрали зручні ідеї облаштування
15

Фото: zelenasadyba.com.ua

Квартира-студія вирізняється відсутністю стін та жорстких перегородок між кухнею. Часто це бюджетні варіанти житла, тому дуже популярні. Але люди не знають їх облаштувати, щоб там було зручно жити.

Для початку потрібно вирішити, що саме необхідно: розділити одну кімнату на декілька зон та окреслити їх межі. Не існує єдиного способу зонування квартири, все залежить від ваших побажань.

Зонувати житловий простір без стін та перегородок можна світлом. Для цього потрібно продумати окремі світлові прилади для кожної зони. Наприклад, зробити низький підвісний світильник прямо над обіднім столом.

Розділити простір також можна за допомогою килимів та штор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильний новорічний декор доповнюють оригінальними гірляндами

Щоб декілька функціональних зон на одній площині не виглядали розрізнено, можна повторювати матеріали кухонна стільниця, тумба під телевізор, шафа або двері - з одного і того ж матеріалу. Або кольорові акценти - подушки, штори, текстиль.

Якщо площа дуже маленька, подумайте про ліжко, яке можна сховати у шафу або у спеціальну нішу.

Спальну зону або "кухню" можна відділити за допомогою скляних панелів. Вийде майже окрема кімната без втрати простору візуально.

Важливе місце в облаштуванні ванної займає вибір тумби. Особливу увагу варто приділити способу установки. Від цього залежить не тільки візуальне сприйняття ванної кімнати, але і особистий комфорт кожного члена сім'ї.

Найбільш поширеним рішенням для ванної є підлогова тумба. Вона відрізняється особливою стійкістю і надійністю.

Зараз ви читаєте новину «Дизайн квартири-студії: підібрали зручні ідеї облаштування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі