вівторок, 04 вересня 2018 23:28

Будинок на палях продають за нечувану суму
13

Фото: dailymail.co.uk

В англійському графстві Беркшир виставили на продаж будинок за 2,5 млн доларів. Його збудували чотири роки тому. Родзинкою будівлі є відсутність звичного фундаменту. Замість них облаштовані палі, які захищають від повені. Земля навколо майна була затоплена в 2014 році, і будинок спеціально зробили на підвищенні.

Про це пише dailymail.co.uk

В домі є підлога з підігріву, відеоспостереження з інфрачервоними камерами, кондиціонери, світлодіодне освітлення та динаміки.

Всюди дотриманий дизайн хай-тек. Більша частина житлової площі є відкритим планом з видовими терасами. З кімнат у будинку є кухня, їдальня, вітальня, три спальні та дві ванні кімнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото неймовірного дому на колесах

Дім також має відеоспостереження з інфрачервоними камерами, віддалену систему входу до дверей та електричні ручки на терасі

"Будинок надзвичайно прохолодний та зручний. Ідеально підходить до сучасного способу життя. В цьому красивому місці є прямий доступ до води. Це ідеальне майно для професійної пари, яка хоче бути на воді, вона має хороші зв'язки з містом. Це був чудовий другий дім - партійний будинок або піти з лондонського будинку", - розповів Едвард Велтон, агентів нерухомості.

Зараз ви читаєте новину «Будинок на палях продають за нечувану суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі