середа, 21 липня 2021 09:30

Який матрац не годиться для сексу

Який матрац не годиться для сексу
Хороший секс буває на пружинному матраці. Фото: cosmo.ru

Для заняття сексом не підходять матраци із наповнювачем піна з ефектом пам'яті. Вона приймає форму тіла і заважає активним рухам. Тому такий вид надійний для сну, але не для сексуальних утіх.

Про це розповіла Gazeta.ua Валентина Дудник, спеціаліст із сексуального виховання.

"Для сексу ідеальні пружинні матраци. Зручніше, коли є незалежні пружини, які не тримають форму і не перетворюються на млинець. Такі моделі забезпечують достатню амплітуду рухів", - пояснила фахівець.

Найбільш підходящими є моделі середньої жорсткості з незалежним пружинним блоком.

Жорсткі викликають неприємні відчуття при стисканні колін та ліктів із поверхнею матраца. Разом з тим, матрац не має скрипіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постіль радять прополоскати у підкисленій воді

Перші місяці після купівлі, варто перевертати матрац раз на місяць, в наступні роки - один раз у сезон. Це продовжує життя виробу і зберігає його первозданну форму.

Особливо про це треба не забувати, коли купили з ефектом "зима-літо". Якщо влітку залишатись на зимовій стороні матрацу, у спеку тіло буде паритися і більше пітніти.

Жінки постійно повторюють одну помилку в сексі, яка заважає отримати оргазм. Вони не ставлять своє задоволення на перше місце і соромляться говорити з партнерами про мастурбацію, як говорить секс-експерт з Австралії Надія Бокоді.

Зараз ви читаєте новину «Який матрац не годиться для сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі