Кухонний рушник перуть тричі на тиждень

— Непомітна деталь, а без неї не обходиться жодна господиня, — розповідає про кухонний рушник 55-річна Валентина Іванова з Києва. — Неправильно обрана викриває всі недоліки кухаря.

Радить, як обрати кухонний рушник.

— Старі порізані футболки й штани не годяться, — каже Іванова. — Має бути рушничок. Перепробувала різні: вовняні, махрові, однотонні, кольорові, з візерунками. З практичної точки зору всі мають недоліки. Найкращий — однотонний вафельний, бажано сірого кольору. На ньому не видно бруду, просто прати. Не шкода викинути, бо новий коштує 20 гривень.

Кухонний рушник перуть тричі на тиждень. Якщо на кухні готують постійно — щодня.

— Має бути завжди під рукою, — додає Валентина Іванова. — Висіти десь знизу. Найкраще — на гачку, який прикручений до стільниці неподалік мийки.

Зараз ви читаєте новину «Кухонний рушник перуть тричі на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі