неділя, 24 лютого 2019 08:21

Жінка ховала вбитих чоловіків у саду

Жінка ховала вбитих чоловіків у саду
Бетті Лу Бітс. Фото: Факти

У штаті Техас 24 лютого 2000 року стратили 62-річну Бетті Лу Бітс, визнаною винною у вбивстві свого п'ятого чоловіка.

У 1983 році в саду будинку 46-річної Бетті Лу знайшли закопане тіло її п'ятого чоловіка з двома кульовими пораненнями. Жінка зізналася, що розправилася з чоловіком. Запевняла, що змушена була так вчинити, оскільки той знущався над нею і погрожував їй розправою. Однак при обшуку саду був виявлений ще один труп. Це виявилися останки раніше зниклого четвертого чоловіка Бетті.

Розправитися жінка намагалася також і ще з двома своїми чоловіками - одному вона стріляла в потилицю, а іншого збивала машиною. У цих випадках постраждалим вдалося вижити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голову шпигунки віддали в музей анатомії в Парижі

Жінку, у якої п'ятеро дітей, дев'ятьох онуків і шість правнуків, визнали винною у вбивстві її п'ятого чоловіка. В захист Бетті Лу виступили багато правозахисних і феміністичні організації, до яких підключилися противники смертної кари.

Незважаючи на протести, обвинувачення дійшло висновку, що Бетті вбила чоловіка заради його пенсії та страховки. Чималу роль в рішення суду зіграло і те, що проти неї свідчили її діти. Бетті Лу була страчена за допомогою смертельної ін'єкції.

В околиці Парижа за шпигунство на користь Німеччини 15 жовтня 1917 року розстріляли голландську танцівницю Мата Харі.

Зараз ви читаєте новину «Жінка ховала вбитих чоловіків у саду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі