вівторок, 04 червня 2019 12:07

Працівників Музею української революції не впускають на роботу

Персонал Київського міського будинку вчителя знеструмив експозиційну залу Музею української революції 1917-1921-х. Будівлю закрито на ремонт. Працівників музею не пускає охорона.

Автор: fakty.ua
  Працівники музею не можуть потрапити на робоче місце
Працівники музею не можуть потрапити на робоче місце

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили гру для смартфонів "Українська революція"

Експонати музею опинилися під загрозою викрадення чи знищення. Серед них: особисті речі діячів Української революції. Також оригінали видруків універсалів Української Центральної Ради, колекції мап України, рідкісні ордени та банкноти, повідомляє "Історична правда".

Частина експонатів передана на зберігання до фондів Національного музею історії України. Доля музею залишається невизначеною.

У Київському міському будинку учителя планують робочий кабінет перетворити на вбиральню. 1917-го у тій кімнаті працював голова Української Центральної Ради Михайло Грушевський. Тепер під виглядом реконструкції будинок Центральної Ради планують закрити, повністю знищивши його внутрішнє наповнення.

Зараз ви читаєте новину «Працівників Музею української революції не впускають на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі