пʼятниця, 30 січня 2015 14:08

Чорбу готують з куркою або телятинокю - молдавська кухня у листівках 1974 року
31

Фото: foto-history.livejournal.com

У 1974 році вийшла серія листівок, присвячених національним кухням республік Радянського Союзу. Серед них була й молдавська національна кухня.

Молдавська кухня складалася під впливом грецької, турецької, балканської, західноєвропейської, а пізніше - української та російської, а також єврейської та німецької кухонь, проте вона відрізняється самобутністю.

Молдавська кухня відома своїми ніжними, пікантними та запашними стравами. Основою для їх приготування служать овочі, зернові, молоко, риба, різноманітні жири тощо.

Зараз ви читаєте новину «Чорбу готують з куркою або телятинокю - молдавська кухня у листівках 1974 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі