четвер, 23 вересня 2021 17:40

Як жили в Індії за британського панування - добірка фото
20

Показали фото індійців другої половини ХІХ - початку ХХ ст
Фото: "Хроніки Прекрасної Епохи"
У ті часи Індія була колонією Великої Британії
Індійське населення важко жило під час колоніальної епохи. Більшість високих посад займали британці
В Індії проживає велика кількість народів. На фото можна побачити людей у різному національному одязі та з різними рисами облич

Показали фото індійців другої половини ХІХ - початку ХХ ст.

Світлини опублікували у Facebook "Хроніки прекрасної епохи". На них показали різних представників індійського суспільства.

У ті часи Індія була колонією Великої Британії. Частина території була під безпосереднім управлінням Лондона, частину поділили на князівства. У них британську владу представляли резиденти при місцевих правителях.

Індійське населення важко жило під час колоніальної епохи. Здебільшого високі посади обіймали британці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Величні палаци й бідні люди - якою побачив турист столицю Кореї на початку ХХ ст.

В Індії живе велика кількість народів. На півдні більше дравідійських етносів, на півночі - індоарійських. На фото можна побачити людей у різному національному одязі та з різними рисами облич.

Опублікували світлини столиці Афганістану Кабула кінця ХІХ - початку ХХ ст. У той час за контролем над афганськими правителями воювали Росія та Велика Британія. Вони хотіли здобути прохід до Індії. У центрі тодішнього Кабула розташовувався сад і палац еміра. У ньому були адміністративні установи й зал для народних зборів.

Зараз ви читаєте новину «Як жили в Індії за британського панування - добірка фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі