понеділок, 30 травня 2016 13:29

Шестирічній Насті Дубюк терміново потрібно встановити слуховий апарат
3

У дівчинки двостороння нейросенсорна туговухість 3 ступеня, потрібно цифровий слуховий апарат вартістю 57 780 грн.

"У моєї дочки серйозні проблеми зі слухом. Настя не чує і половини того, що їй говорять. Лікарі рекомендують встановити цифровий слуховий апарат, але ми не можемо придбати його. Інвалідність донці не дали, тому про безкоштовні слухові апарати не може бути й мови. Настя поки що не усвідомлює своєї біди. Всьому радіє, із задоволенням ходить в дитячий сад. Але чи зможе вона адаптуватися до школи? Там новий матеріал, інші вимоги. Почнуться труднощі з навчанням, спілкуванням. Ми дуже переживаємо, що це стане для дівчинки серйозною проблемою і виникне комплекс неповноцінності", - розповідає Катерина, мама дівчинки.

"У Насті двостороння нейросенсорна туговухість. Дівчинці рекомендовано слухопротезування внутрішньовушним цифровим слуховим апаратом, що дозволить їй вести повноцінний спосіб життя", - розповіла Оксана Омельченко, дитячий отоларинголог, фахівець з слухопротезування центру слуху "Беттертон" (Київ).

Реквізити для допомоги Насті:

Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"

Код ЄДРПОУ: 37241402

Поточний рахунок: 26004052718802

МФО: 300711

Банк: ВАТ "ПриватБанк" Печерська філія, м Київ.

Призначення платежу: Пожертвування на лікування Насті Дубюк

Також, допомогти можна відправивши СМС-повідомлення зі словом DOBRO (ДОБРО) на короткий номер 5541. Вартість повідомлення 20 гривень з урахуванням податків. Послуга доступна абонентам операторів Київстар, МТС, Life :).

*Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5 відсотка від вартості послуги без урахування ПДВ.*

Зараз ви читаєте новину «Шестирічній Насті Дубюк терміново потрібно встановити слуховий апарат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі