пʼятниця, 26 червня 2015 23:19

Спецтема: Допомога пораненим в АТО

Сергію Храпку вибухом міни відірвало руку та ногу

Киянин 37-річний Сергій Храпко втратив ліву руку й ліву ногу 16 травня 2015 року, в бою біля Мар'їнки. Він підірвався на міні. З кінця травня Сергій у опіковому відділенні Київського військового госпіталя.

Автор: hromadskeradio.org
 

У мирному житті Сергій робив меблі. У зоні АТО служив заступником командира бойової машини БМП 2, оператор-навідник. Пише "Громадське радіо".

"Тримали оборону на постах. Відносна тиша тривала до початку травня, і вже з травня почалися досить масовані обстріли, під одним з яких перепало мені трошки. Це було ввечері 16 травня. Під одним із під артобстрілів виносили пораненого товариша. Відтягнули його в сторону, у нього було уламкове поранення ноги, почали перев'язку і в цей момент вибухнула в метрах в десяти міна, яка поранила мене. Я був при пам'яті, при цьому я вже бачив, що у мене лівої руки немає , а ліва сторона побита уламками. При пам'яті я був до тих пір, поки не приїхала за нами БМП і не забрала на евакуацію. Довго їхали, тому що обстріл продовжувався, а там було чисте поле, під'їхати вони не могли. Наскільки я пам'ятаю, втратив багато крові. Вже потім евакуювали все ж таки. Трохи вщух обстріл. Привезли в Артемівськ, звідти вже вивезли до Харкова", - розповідає Сергій.

Автор: hromadskeradio.org
 

Сергій втратив ліву ногу та ліву руку, отримав багато внутрішніх ушкоджень.

Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку № 4149497839801752 на ім'я Наталі Храпко (дружини Сергія).

Зараз ви читаєте новину «Сергію Храпку вибухом міни відірвало руку та ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі