неділя, 03 січня 2016 20:15

Атовець Сергій Кушнір 40 днів був у комі після вибуху фугасу (відео)

Атовець Сергій Кушнір 40 днів був у комі після вибуху фугасу (відео)

Боєць АТО 31-річний Сергій Кушнір після вибуху був у комі 40 днів. Після цього належної реабілітації не отримав. Вдома чоловіком опікуються батьки-пенсіонери, які не мають коштів на лікування сина.

Сергій більше року воював у батальйоні "Миротворець". У липні його машина підірвалася на фугасі. Отримав глибоку проникаючу черепно-мозкову травму, переломи грудної клітини, була пробита легеня, зламані ключиці. Впав у кому.

У Дніпропетровську через 40 днів хлопець вийшов з глибокої коми. Міг писати, ходити, говорити. Зараз, через відсутність лікування, чоловік прикутий до візка і втратив мову.

До АТО працював оперативним працівником МВС.

"У Києві, Сергія просто "залікували" в госпіталях МВС та Міноборони, звівши нанівець весь прогрес, якого вдалося досягти в Дніпрі. Зрештою, обидва відомства від складного пацієнта відхрестилися, переклали всі турботи про нього на плечі рідних. Реабілітація при такій складній ситуації можлива. Але вона вимагає грошей. Так, я знаю, як всім набридли пости-про-допомогу. Але ми не маємо права забувати про тих, хто втратив своє здоров'я, захищаючи нас. Ми не можемо їх кинути. Давайте спробуємо допомогти", - написала Марія Васильєва на своїй сторінці в Facebook.

Батьки Сергія не можуть оплатити дороговартісну реабілітацію.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанку 5168 7423 3084 1655 (Кушнір Зоя Максимівна - мама)

Зараз ви читаєте новину «Атовець Сергій Кушнір 40 днів був у комі після вибуху фугасу (відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі