пʼятниця, 05 лютого 2021 18:47

Знайшли спосіб продовжити тривалість життя

Знайшли спосіб продовжити тривалість життя
Дані стосуються не тільки громадян США. Фото: pixabay.com

Дослідники з Університету штату Огайо виявили, що люди, які почали доросле життя з нормальною вагою, а потім стали повними, живуть довше.

Учені вивчили дані щодо двох поколінь жителів Фрамингема, міста в штаті Массачусетс, у віці від 31 до 80 років. Також варто зазначити, що вони не страждали ожирінням, повідомляє Daily Mail.

Дорослі, які підпадають під це визначення, жили довше, ніж ті, чия вага була в межах норми протягом усього життя. Але у тих, хто почав доросле життя з ожирінням і продовжував додавати у вазі, був найвищий рівень смертності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підтримка коханих мотивує худнути - вчені

Окрім цього, дослідження Американського журналу епідеміології 2013 року виявили, що люди, які мали трохи надмірну вагу у віці 50 років, але зберігали її відносно стабільною, з найбільшою ймовірністю проживали ще наступні 19 років.

Прості звички можуть покращити рівень психічного здоров'я. Щодня треба пізнавати щось нове, спілкуватися з близькими та друзями.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли спосіб продовжити тривалість життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі