четвер, 08 вересня 2016 16:56

Вівсяний йогурт запускає режим схуднення

Вівсяний йогурт запускає режим схуднення
Фото: econet.ru

Позбутися зайвих кілограмів без шкоди для здоров'я допомагає вівсяний йогурт, виготовлений у домашніх умовах. Дієтичним рецептом з кореспондентом Gazeta.ua ділиться фітнес-дієтолог Дмитро Глєбов з Вінниці.

"Йогурт зі злаків та нежирного кефіру допомагає людям, які змагаються з зайвими кілограмами, та не надто люблять голодне бурчання у животі. Купуємо у супермаркеті літр знежиреного кефіру або кислого молока, додаємо туди пів склянки вівсянки дрібного помолу, кришимо один банан та збиваємо все у блендері. Можна додати до смаку меду, кілька ягід полуниці чи малини. І п'ємо замість звичної їжі", - розповідає Дмитро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як тренують здорове тіло українські олімпійці

Домашній йогурт зі злаками можна пити на сніданок, або брати з собою на роботу і вживати три рази на день замість прийомів їжі. У комплексі з фізичними вправами — пробіжкою чи ходьбою, дієтичний напій допомагає позбутися 300-400 грамів ваги за добу.

"Найкраще готувати дієтичний йогурт зранку — на увесь день. Проте заготовляти напій на тиждень не варто — бо надто кислі молочні продукти не сприяють травленню", - підсумовує фітнес-дієтолог.

Зараз ви читаєте новину «Вівсяний йогурт запускає режим схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі