вівторок, 18 серпня 2020 02:28

Вчені назвали новий стандарт пеніса

Вчені назвали новий стандарт пеніса
Ідеальний розмір пеніса має бути менший стандарту. Фото: dopomoga-plus.com

За новими даними середня довжина члена має бути 12,9 см-13,9 см. А раніше науковці називали довжину між 15,5 см і 16,5 см.

Стандартна середня довжина пеніса, виміряна вченими в XX столітті, виявилась неправдивою через методи дослідження. Професор Брюс М. Кінг з Університету Клемсона в Південній Кароліні цього року опублікував статтю, у якій описав нові дані. Неточність вийшла через те, що в попередніх опитуваннях науковці не робили заміри, а вірили словам опитуваних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запальний вихідний: жінки розкрили улюблені секс-пози

Каліфорнійські вчені провели пікантне опитування, аби визначити, який розмір чоловічої гідності насправді подобається жінкам. 75 дівчатам віком від 18 до 35 років показували 33 тривимірні моделі різних пенісів. Жінки мали обрати найпривабливіший.

Найпривабливішим вони назвали пеніс довжиною 16,4 см. Але тільки для сексу на одну ніч. Ідеальним для постійних стосунків вони обрали член довжиною 15 см.

Від 7 до 13 хвилин повинен тривати ідеальний статевий акт, згідно з дослідженнями вчених з університету у штаті Пенсільванія у США.

Науковці вважають, що надмірне захоплення сексом може призвести до залежності від самозадоволення в разі, якщо людина втратить інтимне життя з партнером.

Зараз ви читаєте новину «Вчені назвали новий стандарт пеніса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі