вівторок, 18 лютого 2020 23:16

У МОЗ відмовилась називати місця, де розмістять евакуйованих з Уханя

У МОЗ відмовилась називати місця, де розмістять евакуйованих з Уханя
Скалецька: "Влада своїх громадян у небезпеці не залишає".Фото: Укрінформ

Очільниця МОЗ Зоряна Скалецька відмовилася розповідати, де розмістять українців та іноземців, яких евакуюють з китайського Уханя.

Відомо лише, що їх охоронятиме Нацгвардія, повідомила Скалецька на брифінгу.

За її словами, є 4 місця, де можуть розмістити евакуйованих з провінції Хубей. Скільки з них у підсумку використають, поки невідомо, бо залежатиме від кількості евакуйованих. З "міркувань безпеки" вона відмовилась називати, що саме це за пункти та де вони розташовані.

Також Скалецька відмовилась казати, куди саме прилетить літак з евакуйованими з Уханя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми готові до відправлення літака і прийняття в Україні евакуйованих з Китаю - Скалецька

"Україна, український уряд, українська влада своїх громадян у біді, в небезпеці не залишає. Ми повністю працюємо і готові до забирання, до евакуації українських громадян до України. Ми повністю діємо відповідно до інструкції, яка затверджена оперативним штабом уряду", — наголосила очільниця МОЗ.

Нагадаємо, через можливе розміщення евакуйованих українців в одному із санаторіїв на Тернопільщині у селі на Микулинці, яке розташоване поруч, влаштували акцію протесту.

Виліт літака для евакуації українців з Уханя заплановано на 02.50 19 лютого. Україна планує вивезти з Уханя 58 осіб. 11 з них - іноземці. Евакуацію проведе цивільний літак авіакомпанії SkyUp.

Зараз ви читаєте новину «У МОЗ відмовилась називати місця, де розмістять евакуйованих з Уханя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі