четвер, 25 січня 2018 14:27

У МОЗ розповіли про кількість хворих на грип

Автор: womensrunning.competitor.com
  МОЗ про грип: скількох людей підкосив вірус
МОЗ про грип: скількох людей підкосив вірус

З початку січня активність грипу залишалася низькою. За даними Центру грипу, на ГРВІ захворіли 159 тис. людей, що типово для цієї пори року. Смертей через ускладнення від грипу не було.

Про це написала пресс-служба МОЗ у Facebook.

У країнах Західної, Північної та Південної Європи активність грипу підвищилася. Виявляли віруси грипу обох типів - В і А.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподівано: вчені розповіли, як можна вилікувати грип сексом

Найкраща профілактика грипу – вакцинація. Зробити щеплення від грипу ніколи не пізно. Це зменшує ризик захворіти на грип і ризик серйозних ускладнень, госпіталізації і смерті.

Автор: facebook.com
  МОЗ про грип: скількох людей підкосив вірус
МОЗ про грип: скількох людей підкосив вірус

Американські біологи успішно протестувала на мишах експериментальну нановакцину від усіх штамів вірусу грипу типу А.

Ці типи грипу відносять до найнебезпечніших. Різновиди діляться на групи А1 і А2: до першої групи належить вірус свинячого, до другої - пташиного грипу.

Вчений Лей Ден і його колеги серйозно наблизилися до отримання універсальної вакцини. Вони створили наночастинки, що складаються з кількох шарів жиру і фрагментів гемаглютиніну - білкової броні вірусу, що забезпечує здатність вірусу приєднуватися до клітини.

Зараз ви читаєте новину «У МОЗ розповіли про кількість хворих на грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі