пʼятниця, 04 грудня 2020 09:56

Що треба їсти, аби знизити активність коронавірусу в організмі

Що треба їсти, аби знизити активність коронавірусу в організмі
Також знижувати активність ферментів Covid-19 здатні темний шоколад і какао. Фото: pixabay

Продукти, які можуть знижувати активність ферментів коронавірусу, назвали науковці з Університету Північної Кароліни.

Результати дослідження опублікували у виданні Frontiers in Plant Science, передає Укрінформ.

Учені з'ясували, що хімічні сполуки в винограді і зеленому чаї найбільш успішно перешкоджають поширенню коронавірусу в організмі людини, оскільки містяться в них речовини здатні блокувати ферменти протеази SARS-CoV-2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимою коронавірус переноситься найважче - Голубовська

Також знижувати активність ферментів Covid-19 здатні темний шоколад і какао.

Надлишок кальцію сприяє шкідливому запаленню при ішемічному інсульті, і націлювання на нього може надати лікарям новий спосіб поліпшити результати лікування пацієнтів. Про це свідчать результати нового дослідження медичної школи Університету Вірджинії.

Зараз ви читаєте новину «Що треба їсти, аби знизити активність коронавірусу в організмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі