пʼятниця, 08 вересня 2017 05:28

Продукти, що можна їсти після тренувань

Продукти, що можна їсти після тренувань
Яйця, йогурт, фрукти - продукти, які можна вживати через 45 хвилин після тренування. Фото: МіЛеді

Організм перетравлює вуглеводи й білки протягом 45 хв. після тренування. Тому важливо, що саме їсти після заняття спортом. Серед правильних продуктів — фрукти, яйця, шпинат.

Йогурт

Натуральний йогурт - відмінне джерело білка й хороший пробіотик, що зберігає функції шлунково-кишкової флори. Молочні продукти також допомагають в боротьбі з м'язовим болем, пише womanel.com.ua.

Бутерброд із цільним зерном

Цілісні зерна мають корисні вуглеводи. Є хорошим доповненням до салатів і м'яса. Вони сприяють гарному метаболізму й насиченню протягом більш тривалого часу.

Фрукти

Містять легко засвоювані вуглеводи, що добре діють на втомлене тіло і м'язи. Їжте цитрусові, ківі й ананаси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта після відпустки — 3 розвантажувальні дні

Яйця

Можна вживати в будь-якому вигляді. Вони містять велику кількість білка й поживних речовин.

Шпинат

Має сильний концентрат живильних речовин, вітамінів і мінералів. Містить вітамін С і фолієву кислоту. Найголовніше, не має жирів і холестерину.

Хумус

Ця їжа для фігури надзвичайно популярна на Близькому Сході. Хумус заряджає організм необхідною енергією на день, мінералами, вітамінами та білками.

Для нарощування м'язів варто вживати продукти, що містять протеїн, — пісну яловичину, курку без шкіри, яйця, сир, рибу, сочевицю.

Зараз ви читаєте новину «Продукти, що можна їсти після тренувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі