середа, 23 серпня 2017 05:25

Дієта після відпустки — 3 розвантажувальні дні

Дієта після відпустки — 3 розвантажувальні дні
Розвантажувальні дні на яблуках, кефірі і соках забезпечать гарну фігуру. Фото: cоцмережі

Це найефективніші, здорові і прості розвантажувальні дні. Кожен з них є, по суті, монодієтою. Сидіти на такому розвантажувальному дні не рекомендується довше 24 годин. Результати: втрата 2-4 кілограмів.

Розвантажувальний день на кефірі

Кефір сповнений білка: головного компонента красивоъ підтягнутої фігури. Він призводить мікрофлору шлунка в порядок і налагоджує обмін речовин на "робочий" лад після ледачої відпустки, пише "Единственная".

Випий за день не менше 2 літрів знежиреного кефіру. Також дозволені вода і трав'яні чаї без цукру.

Розвантажувальний день на яблуках

Яблука багаті клітковиною, що допоможе прискорити метаболізм і швидко вивести з організму все зайве, накопичене за відпустку. Крім того, а яблуках майже немає калорій. Тому в розвантажувальний день їх можна їсти скільки завгодно. Тільки це повинні бути яблука зелених сортів.

Також дозволені трав'яні чаї без цукру. Води під час цього розвантажувального дня рекомендується випити не менше 2 літрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як дожити до 100 років — 5 порад

Розвантажувальний день на соках

Поки ще не закінчився сезон ягід і фруктів, влаштуй собі приємний розвантажувальний день: пий тільки свіжовичавлені соки без додавання цукру. Це можуть бути будь-які сезонні фрукти і ягоди в будь-яких кількостях. Найкращий варіант — кавун.

Крім соків, випий в цей день не менше 2 літрів води. Такий розвантажувальний день допоможе прискорити травлення і вивести з організму всі накопичені за відпустку шлаки.

Влітку рекомендують експрес-дієти. Завдяки ним за 2-3 дні можна позбутися кількох кілограм.

Зараз ви читаєте новину «Дієта після відпустки — 3 розвантажувальні дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі