середа, 01 квітня 2020 02:28

Приємний карантин: назвали 5 маловідомих ерогенних зон в жінок

Приємний карантин: назвали 5 маловідомих ерогенних зон в жінок
Ерогенні зони жінки: назвали маловідомі для чоловіків. Фото: unian.ua

Пік насолоди жінки отримують від дотику до ерогенних зон. Крім базових точок, є дотики до яких викликають максимум задоволення. Якраз доречно дослідити їх на карантині.

Ось перелік з п'яти ерогенних точок у жінки, які повинен знати чоловік

1. СОСКИ

При масажі сосків збуджуються ті ж участки мозку, що і при стимуляції клітора. Пестощі цієї зони теж можуть привести до оргазму. Жінки описують його як щось, що довго зріє всередині тіла, а потім раптом вибухає і накриває хвилею відчуттів.

2. ВНУТРІШНЯ ПОВЕРХНЯ СТЕГНА

Поєднання тонкої ніжної шкіри, а також близькості до статевих органів робить внутрішню частину стегон однією з основних ерогенних зон. Погладжуйте цю ділянку пальцями, пестьте язиком.

Якщо хочете додати нових відчуттів, спробуйте полоскотати внутрішню поверхню стегна пір'ям.

3. МОЧКИ ВУХ

Вони буквально переповнені нервовими закінченнями і настільки чутливі, що багато людей збуджуються навіть від гарячого шепоту. Спробуйте цілувати або покусувати мочку вуха партнерки. Це її зробить пристраснішою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доза сексу: назвали вражаючі цифри для різного віку

4. ШИЯ

Поцілунки в шию – один з голлівудських романтичних штампів, і це не просто так. Шкіра тут тонка і чутлива. Вона є вразливою зоною, до якої ми прагнемо нікого не підпускати. А якщо вже когось підпустили, то сприймаємо це як інтимний акт.

Поцілунки, погладжування пальцями, ласки язиком у ніжній області під волоссям – відмінний спосіб збудити партнерку і налаштувати її на потрібний лад.

5. КИСТІ ТА ЗАП'ЯСТЯ

Шкіра на внутрішній стороні зап'ястя тонка і ніжна, а на пальцях – неймовірно чутлива. Саме тому, стискаючи зап'ястя партнерки або лоскочучи шкіру на них язиком, переплітаючи пальці з її пальцями, можна легко привести її у стан збудження. Ну, а далі вона вже в ваших руках.

Коронавірус закрив усіх на карантин. Як же бути із заняттями сексом?

Хворій людині треба утримуватись від інтиму щонайменше 7 днів. Це не тому, що вірус передається статевим шляхом. Як і в щоденному житті, під час сексу безліч дотиків, а саме цей шлях зараження один із найпоширеніших.

Зараз ви читаєте новину «Приємний карантин: назвали 5 маловідомих ерогенних зон в жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі