субота, 28 березня 2020 02:28

Секс на карантині: вчені зробили гучну заяву

Секс на карантині: вчені зробили гучну заяву
Фото: maximonline.ru

Коронавірус закрив усіх на карантин. Як же бути із заняттями сексом?

Хворій людині треба утримуватись від інтиму щонайменше 7 днів. Це не тому, що вірус передається статевим шляхом. Як і в щоденному житті, під час сексу безліч дотиків, а саме цей шлях зараження один із найпоширеніших.

За словами професора медичних наук Пола Хантера, в найбільшій зоні ризику ті партнери, які не живуть разом, або ж ті, які входять в групу вразливих до вірусних захворювань. Їм експерти особливо рекомендують утриматися від сексу.

Тим партнерам, які живуть разом, також не варто займатися сексом, якщо один з них має симптоми. Утриматися варто і вагітним, чий партнер знаходиться в самоізоляції

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доза сексу: назвали вражаючі цифри для різного віку

Сексуальний потяг залежить від режиму харчування. Стрес та перевтома під час роботи призводять до незбалансованого харчування. А вже воно призводить до зниження лібідо. Цукор, жир, сіль та рафіновані вуглеводи призводять до часткової відмови від сексу. Тобто, людина рідше хотітиме сексуальної близькості.

На лібідо впливає нестача магнію, тому варто вживати багато горіхів, насіння та листових овочів.

Зараз ви читаєте новину «Секс на карантині: вчені зробили гучну заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі