Вживання риби жирних сортів запобігає розвитку хронічних хвороб. Їсти її треба хоча б раз на тиждень.
Надзвичайна користь жирних видів риби пояснюється наявністю в них високого вмісту омега-3 жирних кислот. Саме ці речовини здатні зменшувати запалення й нормалізувати тиск. Відомо також, що вони суттєво зменшують ризик появи раку, слабоумства й проблем із серцем. Пише відоме британське видання TheSun.
Підтвердити корисні властивості омега-3 жирних кислот вченим допомогло дослідження, проведене за участі більше 2,5 тисяч пенсіонерів. У його межах науковці оцінювали харчування добровольців і перевіряли результати їхніх аналізів крові. Дані для дослідження брали за останні 22 роки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найпоширенішу хворобу на планеті
Раніше назвали продукти, вживання яких продовжить життя. Усе завдяки наявності в них достатнього вмісту вуглеводів: у помірній кількості ці речовини зміцнюють організм і роблять його стійкішим перед інфекціями.
Коментарі