вівторок, 13 березня 2018 16:50

Назвали основні переваги лікування в Ізраїлі

Назвали основні переваги лікування в Ізраїлі
Охорону здоров'я Ізраїлю можна ставити в приклад багатьом країнам світу. Фото: IsraMedPortal

Сьогодні пройти лікування в будь-який закордонній клініці доступно кожному, хто має в своєму розпорядженні необхідну суму. Проблем з перетином кордону немає, якщо на руках є запрошення в одну із зарубіжних лікарень. Вибираючи країну, в якій можна позбутися від хвороби, багато хто розглядає Ізраїль. Доказом ефективності охорони здоров'я в цій країні є бездоганне здоров'я ізраїльтян. Тому варто розглянути варіант поїздки в одну з клінік цієї країни для вирішення своїх проблем пов'язаних з важкою хворобою.

Переваги медицини

Лікуванню в Ізраїлі надають перевагу не тільки наші співвітчизники, а й жителі деяких європейських держав. Це обумовлено тим, що медицина в країні приблизно на 20-30% дешевша, ніж в Європі. Але, крім доступної вартості, медичні установи цієї держави можуть похвалитися ще й такими перевагами:

• наявність власної фармацевтичної промисловості, яка дозволяє використовувати при медикаментозному лікуванні унікальні препарати, аналогів яких немає ніде в світі;
• в країні є розвинена наукова база;
• розвиток технологій в медицині виконується комплексним підходом;
• медична практика і будь-які клінічні випробування проходять під ретельним контролем;
• у персоналу, який обслуговує медичні установи висока мотивація, що спонукає їх до постійного навчання за своєю спеціалізацією з метою підвищення кваліфікації.

Завдяки цим перевагам, охорону здоров'я Ізраїлю можна ставити в приклад.

Що чекає пацієнтів

Щорічно, лікування в Ізраїлі в клініці Ассута проходить багато людей і всі вони позбавляються від своїх недуг завдяки кваліфікованій допомозі професійних фахівців. Особливість медичного закладу полягає в тому, що фахівці беруться за лікування навіть найскладніших хвороб і зроблять все можливе, щоб позбавити від них пацієнта. Кожен пацієнт, який приїхав на лікування, проходить діагностику на високотехнологічній медичній техніці. Це дозволяє максимально точно визначити ефективний курс лікування. Усіх пацієнтів, які приїжджають з-за кордону, очікує висока якість обслуговування.

Практично всі клініки не перешкоджають повному супроводу пацієнта, який приїхав, з наданням місця не тільки хворому, але і супроводжучій його людині. Також можлива зустріч в аеропорту і доставка до медичного закладу. Сам процес лікування починається зі знайомства з лікарем для того, щоб він з пацієнтом міг знайти спільну мову. Це важливо, тому що ізраїльські медики вважають, що успіх лікування - це не тільки їхня заслуга, а й самого пацієнта, тому їм необхідно взаєморозуміння. Наявність великого досвіду, сучасної медичної техніки, а також унікальних технологій, невідомих за межами Ізраїлю, дозволяють виконувати лікування на професійному рівні. Тому курс лікування для кожного пацієнта проходить не тільки ефективно, але й оперативно.

Це важливо знати

Існує багато хвороб, які рано чи пізно призводять до смертельного результату. Вітчизняні медичні установи як державні, так і приватні не вміють їх лікувати, тому що відсутнє необхідне устаткування і відповідні знання. Тому вони можуть тільки підтримувати життєдіяльність організму деякий час, але результат для пацієнтів буде однаковий. У клініках Ізраїлю фахівці можуть вилікувати навіть рак, запобігши смертельному результату. Це говорить про високий професіоналізм і технічні можливості. Тому варто вирушати на лікування сюди, яких би грошей це не коштувало.

Зараз ви читаєте новину «Назвали основні переваги лікування в Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі