четвер, 18 квітня 2024 10:34

Назвали найкращий час для сніданку, обіду та вечері

Назвали найкращий час для сніданку, обіду та вечері
Експерти вказали найточніший час, коли потрібно снідати, обідати та вечеряти Фото: pinterest

Час, який ви оберете для сніданку, обіду та вечері, може мати величезне значення, коли справа стосується схуднення.

Крім того, важливо знати, що їсти, щоб підтримувати збалансовану дієту та покращити здоров'я, але багато хто може забути розглянути найкращий час для сніданку, обіду та вечері, пише goodto.

Розробка того, як прислухатися до свого тіла, поважати сигнали голоду та насититися продуктами, які дадуть енергію протягом дня, а потім правильною їжею, яка допоможе їм спати вночі, - це сама по собі робота на повний робочий день.

Це потребує багато уваги та планування, і це ще до того, як ви подумаєте про те, як зібрати всіх за стіл одночасно.

Усе залежить від часу, і врахування того, коли ваша сім'я сідає за стіл, може мати ширші наслідки для її здоров'я. Насичене сімейне життя означає, що ви не завжди можете повністю контролювати це, але якщо ви задавалися питанням, коли найкращий час снідати, обідати та вечеряти, експерти дали поради, як підвищити самопочуття, змінивши час прийому їжі.

Сніданок

Експерти з Good To Know кажуть, краще снідати після 7-ї ранку (якщо рівно, то 7:11 ранку). Чи можна снідати о 5-й годині ранку, якщо ви прокидаєтеся так рано? Так, але користі для організму не буде - ваш біологічний годинник ще не налаштований на прийняття їжі.

Обід

Час, коли потрібно обідати, на думку вчених, це - з 12:30 до 13:00, ідеально, якщо ви почнете вживати їжу о 12:38. Вони вважають, що краще почати обідати раніше, ніж пізніше - так в організму буде більше часу на перетравлення їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечеряти бажано за три години до сну

Вечеря

Коли справа доходить до вечері, згідно з дослідженням, потрібно прагнути до періоду з 18:00 до 18:30, найкращий варіант - 18:14. Що пізніше ви їсте, то гірше це може бути для вашої фігури. Крім того, занадто пізня вечеря навіть здатна спровокувати ризик розвитку цукрового діабету.

Час сніданку має значення. Такі висновки зробили науковці після чергового дослідження.

Дослідники виявили, що у людей, які снідали до 11 ранку і здійснювали останній прийом їжі близько 17:30, знижувався кров'яний тиск, а також відбувалася втрата ваги.При цьому цікаво, що більш ранній час прийому їжі виявився більш корисним для здоров'я, ніж та ж кількість калорій, з'їдена пізніше протягом дня.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращий час для сніданку, обіду та вечері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі