субота, 16 травня 2020 14:20

Інфекція добралася і до журналістів: помер працівник відомого телеканалу, ще пятеро інфіковані

Інфекція добралася і до журналістів: помер працівник відомого телеканалу, ще пятеро інфіковані
Помер інженер "Суспільного". Фото: varta1.com.ua

У Рівному зафіксували першу смерть від коронавіруса серед працівників ЗМІ- помер інженер телеканалу "Суспільне" Микола Теремок.

Ще п'ять співробітників каналу інфіковані, повідомили на сайті телебачення.

Чоловік лікувався в міській лікарні, і його стан не погіршувався. Тільки вчора різко став важким.

"На UA: РІВНЕ Микола Теремок працював 25 років. Завжди був відповідальним фахівцем, привітним колегою, хорошим доброзичливою людиною і прекрасним сім'янином", - написали про загиблого на сайті телеканалу.

12 травня всі працівники рівненської філії "Суспільного" перейшли на дистанційний режим роботи, так як у шести працівників були виявлені COVID-19.

"Відразу після підтвердження перших випадків інфікування була негайно проведена повна дезінфекція приміщень, всі співробітники переведені на дистанційну роботу. Інфіковані колеги і люди, з якими контактували - на самоізоляції. До того ж, ми ініціювали проведення колективного тестування всіх працівників філії", - повідомила менеджер філії Людмила Хома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату спаду пандемії коронавірусу в Україні

Станом на 9:00 16 травня в Україні 17858 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 497 летальних, 4906 пацієнтів одужало.

Загалом захворіли 1269 дітей та 3512 медиків. За добу зафіксовано 528 нових випадків. Загалом 4906 пацієнтів вже одужали, зокрема 1262 медпрацівника.

Зараз ви читаєте новину «Інфекція добралася і до журналістів: помер працівник відомого телеканалу, ще пятеро інфіковані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі