неділя, 26 серпня 2018 05:28

Дієтологи назвали напій, який зірки ніколи не п'ють вранці

Дієтологи назвали напій, який зірки ніколи не п'ють вранці
Дієтологи рекомендують не пити молоко вранці. Фото gs.fm

Зірки шоу-бізнесу не смакують вранці молоком, адже напій може спровокувати вугрі і подразнення шкіри.

"Існує декілька наукових досліджень, які доводять, що до виникнення вугрів призводить вживання молока і продуктів з високим глікемічним індексом. Жоден крем для догляду або косметика для макіяжу не приховають проблемні ділянки шкіри, якщо вони виникли через шкідливу їжу", - повідомив британський дерматолог Алан Даттнер із Лондону, пише SheFinds.

Відмова від молока не тільки покращує стан шкіри, але й дозволяє скинути декілька зайвих кілограмів. Такі зірки, як Хлої Кардашьян, нерідко вдаються до безмолочної дієти, коли хочуть схуднути.

Якщо вранці вам складно відмовитися від чашки кави з молоком, спробуйте замінити цей напій на зелений чай, як Дженніфер Еністон, або на склянку теплої води з лимоном, як Гвінет Пелтроу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечне схуднення: назвали 3 найшкідливіші дієти для організму

На чоловіків дієти діють швидше, ніж на жінок. У жінок процес схуднення відбувається повільніше. Відзначається, що мова йде про дотримання однакових дієт чоловіків та жінок. До цього висновку науковці дійшли після проведеного дослідження із більш ніж 2000 учасників з надмірною вагою. Чоловіки дотримуючись низькокалорійної дієти за 8 тижнів втратили значно більше кілограмів, ніж жінки.

Зараз ви читаєте новину «Дієтологи назвали напій, який зірки ніколи не п'ють вранці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі