вівторок, 28 квітня 2020 11:58

Декольте у сукні за $2 тисячі Тіни Кароль вразило глядачів суперфіналу "Голосу країни"

26 квітня у суперфіналі шоу "Голос країни-10" переміг учасник із команди Тіни Кароль 18-річний Роман Сасанчин. 2015 року саме він був переможцем "Голос. Діти" - теж у її команді. Вперше в історії українського телебачення шоу такого масштабу пройшло в діджитал-форматі.

Для карантинного випуску тренери все-одно вбралися дуже стильно. Особливо вразив образ Тіни Кароль, яка ретельно підготувалася до прямого ефіру. Одягла розкішну вечірню сукню від британського бренду David Koma. Чорна довга сукня підкреслила зону декольте. Прикрашена блискучими вставками-шлейками, така сукня на одному з сайтів-рітейлерів коштує $1910.

Образ Тіна доповнила чорними босоніжками з бантиками. Зачіска - об'ємні локони. Мейк зробила з акцентом на очі та губи.

Зірка сфотографувалася біля білого рояля, сидячи на стільчику. Запалила свічки, розклала букети квітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дан Балан і Тіна Кароль зняли чуттєве відео в її спальні

"10-й Ювілейний сезон "Голосу країни" - це був мій десятий сезон та п'ята перемога в проекті. Хочу подякувати каналу "1+1", колективу "1+1 production" та Володимиру Завадюку за високий професіоналізм та довiру протягом усіх цих років! Ви перші та найкращі. Вдячна своїй команді, кожен із вас - мій ювілейний і особливий! І я вітаю Романа Сасанчина із заслуженою перемогою на проекті! Подвiйний удар, подвiйна перемога, Рома - це iсторично. Ти гідний син своєї країни! Спасибі усім глядачам, хто надiслав смс, усі кошти від голосування будуть передані на боротьбу з Covid-19. Спасибі моїй @_fantina, я відчувала вашу підтримку на відстані! Співаємо, щоби жити! Ти не один", - написала Тіна.

Автор: instagram.com/tina_karol/
  Тіна вражає красою в елегантному вбранні
Тіна вражає красою в елегантному вбранні

Після перемоги на ювілейному, 10-му, сезоні проекту "Голос країни-10" артист Роман Сасанчин розповів про те, що відчуває. Хлопець досі не може оговтатися від того, що з ним сталося, про це розповів в ефірі "Сніданку з 1+1". Це його друга перемога на "Голосі країни" і знову в команді Тіни Кароль.

Зараз ви читаєте новину «Декольте у сукні за $2 тисячі Тіни Кароль вразило глядачів суперфіналу "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі