понеділок, 09 липня 2018 15:58

Чим небезпечне чорне морозиво

Чорне морозиво можуть заборонити у Сполучених Штатах.

Вже не можна придбати чорне морозиво у Нью-Йорку. Його заборонив Департамент охорони здоров'я міста. Там люди шикуються у черги, щоб придбати ананасове чорне морозиво, пише zdorovia.

Активоване вугілля, яке є у морозиві, може викликати запори і знижувати ефективність жіночих гормональних контрацептивів. Цей абсорбент всмоктує токсини зі шлунка і виводить їх назовні. Саме завдяки цьому активоване вугілля може поглинати і препарати.

Автор: Foursquare
 

Гінекологи кажуть, що ризик існує при прийомі морозива у великих дозах. Якщо ним не зловживати і їсти раз на місяць - шкоди не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальне морозиво: блогер розкрила рецепт, який не шкодить фігурі

Тренд на чорне морозиво і солодощі з'явився торік. Саме тому виробники, щоб урізноманітнити асортимент, почали додавати у свої продукти активоване вугілля.

За літній період поціновувачі морозива з'їдають від 2 до 4 кг цього десерту. Проте часто його якість не відповідає принципам безпечного харчування. У пломбірі повинно міститися 12-25% жиру і жодних ознак льоду. Його колір має бути вершковим, а не сніжно-білим. Стаканчик - хрустким.

Зараз ви читаєте новину «Чим небезпечне чорне морозиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі