понеділок, 26 березня 2018 11:48

Біо-1 – міні-клініка вдома

Апаратний комплекс Біо-1 працює методом об`ємного пневмопресингу, або примусового прискорення руху крові та лімфи по капілярних судинах, яких в організмі людини більше 100 тис. км. Працюючи на весь організм одночасно, він дозволяє позбутися багатьох захворювань, зокрема:

- опорно-рухового апарату - деформуючий остеоартроз, остеохондроз, сколіоз, стану після травм (удари, переломи, пошкодження зв'язок);
- серцево-судинної системи - артеріальна гіпертензія, атеросклероз судин кінцівок, варикозна хвороба (в т.ч. з трофічними виразками), пролежні, лімфостаз, хвороба Рейно;
- центральної нервової системи - наслідки перенесеного інсульту, дитячий церебральний параліч, метеозалежність, синдром хронічної втоми;
- периферичної нервової системи - нейро-, радикулопатії, невралгії;
- ендокринної системи - ожиріння, нейроваскулярні ускладнення цукрового діабету I та II типу: діабетична стопа, макулодистрофія;
- сечостатевої системи - хронічний простатит, еректильна дисфункція.
- в спорті - реабілітація спортсменів після фізичних та емоційних перевантажень, перенесених травм;
- в косметології - оздоровлення шкіри, для схуднення, в лікуванні целюліту.

  Апаратний комплекс Біо-1 працює на весь організм одночасно, чим дозволяє позбутися багатьох захворювань
Апаратний комплекс Біо-1 працює на весь організм одночасно, чим дозволяє позбутися багатьох захворювань

Які переваги отримують користувачі "Біо-1"?

- Апарат підходить для всієї родини: він може стати і протипролежневим матрацом для лежачих хворих, і засобом боротьби з тиском, діабетом, атеросклерозом, остеохондрозом, і звичайним кріслом-релаксатором після тривалих поїздок і важкого робочого дня, і домашнім косметологічним апаратом при проблемній шкірі, венах, надмірній вазі.
- "Біо-1" продовжує традицію системного підходу до лікування. Він застосовується для оздоровлення всього організму, а не тільки для профілактики або лікування лімфостазу чи атеросклерозу. Велика пневмоманжета дозволяє масажувати всі основні зони тіла, не обмежуючись сегментарним пневмомасажем стопи, гомілки або спини.
- На відміну від стандартизованих манжет багатьох зарубіжних виробників пневмоманжета-трансформер "Біо-1" легко підганяється під індивідуальні потреби пацієнта. При необхідності можливе індивідуальне замовлення розмірів манжети.
- Багатофункціональність апарату поєднується з простотою управління, що дозволила йому стати "домашнім" медичним приладом.
- ІТО "Нове в медицині" - розробник і виробник української медичної техніки. Купуючи її у нас, Ви уникаєте митних і торгових націнок, отримуєте кваліфіковане навчання і необхідні консультації з лікування пневмокомпресійною медичною технікою.

"Біо-1" є модифікацією стаціонарного комплексу "Біорегулятор-004М". Він внесений до Державного реєстру медичної техніки та виробів медичного призначення (реєстраційне посвідчення №14339 / 2014 року), дозволений до серійного виробництва і застосування у медичній практиці на території України.

  Апаратний комплекс Біо-1 працює на весь організм одночасно, чим дозволяє позбутися багатьох захворювань
Апаратний комплекс Біо-1 працює на весь організм одночасно, чим дозволяє позбутися багатьох захворювань

Покупця навчають як користуватись приладом, видають паспорт та інструкцію з методичними рекомендаціями. Надалі з питаннями можна звертатися в ІТО "Нове в медицині". Безкоштовне гарантійне обслуговування проводиться в м.Києві протягом першого року експлуатації.

Наша адреса: ІТО "Нове в медицині", м Київ, Бехтерівський провулок, 14
тел.: 484-45-10, 486-55-03
Email: [email protected]
http://www.itohealth.com.ua
Ліцензія МОЗ України № 064184 від 26.07.2012

Зараз ви читаєте новину «Біо-1 – міні-клініка вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі